Gebouwthermografie

Gebouw thermografie:

Hoge energiekosten? Tochtklachten? Vochtproblemen?

Dan bent u bij ons op het goede adres. Als gespecialiseerd en gediplomeerd Level2 gebouw thermograaf maken wij de energiestromen voor u zichtbaar! Hiervoor gebruiken wij een speciaal hiervoor bestemde high-end thermografische camera omdat met eenvoudigere warmtebeeldcamera’s niet alle afwijkingen kunnen worden ontdekt.

Een thermografische inspectie maakt bouwfouten in de thermische schil van woningen en andere gebouwen inzichtelijk. Met de resultaten van zo'n inspectie kunnen onnodig energieverlies, comfortklachten en schimmelvorming worden aangepakt. 

Zo kan er nauwkeurig worden aangegeven op welke plaatsen in een gebouw warmteverlies (thermische lekken) optreedt. Dit warmteverlies kan ontstaan door thermische bruggen, ontbrekende of natte isolatie, luchtlekkages en onbedoelde kieren en gaten. Deze inspectietechniek wordt veelvuldig toegepast bij bouwkundige inspecties en de oplevering van nieuwe gebouwen. Soms wordt een thermografische inspectie gecombineerd met een andere technieken zoals luchtdichtheids- en/of vochtmeting. 

Minderenergie.com
Meer presteren met minder energie